Fotografen informatie

Informatie voor fotografen

Flexifoto is onderdeel van Flexiwel en een initiatief van Xiwel.nl om betaalbare-op-maat-websites aan te bieden aan zzp'ers en particulieren. De visie: betaal alleen voor wat je WEL nodig hebt > FlexiWel!

Hoe maak je een weloverwogen keuze mbt waar je wel voor wilt betalen? Door alle opties op een rijtje te hebben. Een fotograaf is een van deze opties. Uiteraard is het dan een kleine stap om de klant direct te verbinden met een fotograaf. 
De voordelen
  • De kosten (99,- incl btw) zijn jaarlijks. Met 1 klant heb je dit er waarschijnlijk al uit. In tegenstelling tot andere platforms komen er bij Flexifoto geen kosten bij. 
  • Wanneer iemand een fotograaf zoekt, zit jij op de eerste rij. Zonder iets extra's te doen.
  • Doordat een openbare site naar jouw site linkt, stijgt de waarde van jouw site en dus vindbaarheid op Google. (dit werkt nog beter als je ook terug linkt). Dit alleen al is de 99 euro meer dan waard.

Hoe werkt het aanmelden?
Bij de aanmelding krijg je 10 vragen mbt jouw info-kaart. Daarna volgt een offerte, zodat je alles netjes onder elkaar hebt. Na goedkeuring van de offerte ontvang je een factuur. Als deze factuur betaald is, sta je op flexifoto.nl

En dan?
Dan is het heel simpel. Als een bezoeker (dat kunnen ook mensen zonder website-aanvraag zijn) jou kiest als fotograaf, neemt hij/zij direct contact met jou op. Jullie bespreken de wederzijdse wensen en de jij maakt de factuur op. Hier zit niemand tussen. Het kost dus jou EN de klant niets extra.

Toch nog vragen?
Bel gerust 06-24456994 (Jan-Willem Duim). Mailen mag ook, gebruik dan het contactformulier
Share by: